Diamond Painting Kopen

In 2018 belde onze groothandel ons op met de melding dat hij een nieuw artikel in zijn assortiment had: Diamond Painting. Hij kende mij al sinds 2016 toen we samen het merk Rainbow Loom – weet je nog, die loom elastiekjes – groot hadden gemaakt. Dat was gekkenwerk dat jaar, van 0 naar 100 onder de 5 seconden. We werden tijdelijk overvraagd maar hebben het goed gehad. Loommania was ook mijn eerste project als zelfstandig ondernemer. Ik werk al jaren als consultant voor bedrijven en dit was het eerste project dat ik op eigen titel heb uitgebracht. In dit artikel vertel ik je waar je op kunt letten bij het diamond painting kopen.

diamond painting kopen bij diamond painting goedkoop nederland

Enfin, mijn groothandel belde me op met de melding dat hij weer een nieuw product in zijn assortiment had. Na een korte uitleg was ik meteen overtuigd, een hobby die zich goed laat vergelijken met ‘schilderen op kleur’, een rustgevende hobby, een hobby waar je een goed gevoel bij krijgt. Omdat ik op dat moment erg druk was met een aantal andere projecten heeft het nog een jaar geduurd voordat ik mijn gespecialiseerde webshop kon lanceren.

Diamond Painting Kopen bij DPG

Het was niet zo slim om zo lang te wachten. In de tussentijd waren er al een heleboel bedrijven actief in de markt en was het moeilijk om nog een goede domeinnaam te reserveren. Diamondpaintinggoedkoop.nl moest het gaan doen. Dus wil jij diamond painting kopen? Doe dat dan via onze webshop.

Waar moet je op letten bij het kopen van een diamond painting?

  1. de kwaliteit van de paintings
  2. de levertijd
  3. de vorm van de steentjes
  4. het ontwerp van de painting
  5. het type steentjes, het aantal facetten
  6. of de paintings al zijn opgespannen
  7. de prijs van de paintings

Ik zal kort antwoord geven op deze 7 aandachtspunten

Wij kopen in bij de gerenommeerde Nederlandse groothandel en enkel goede merken dus geen goedkope rommel. Dat heeft als voordeel dat de steentjes van een mooie kwaliteit zijn en de lijm goed hecht. En dat is belangrijk. Dus, goede kwaliteit.

Wij leveren alleen uit eigen voorraad. Een groot deel op voorraad bij on sin het magazijn en anders binnen 2 tot 3 dagen via onze groothandel die ook in Nederland gevestigd is. Dus, korte levertijd.

Het grootste gedeelte van onze collectie bestaat op dit moment uit ronde steentje. Deze zijn gemakkelijker te leggen en je krijgt niet van die lijnen die dan toch weer niet mooi recht lopen. Dus, een mooi resultaat en gemakkelijk te leggen.

Ja, hier kunnen we over discussiëren maar de paintings van Crystal Art worden vaak enorm gewaardeerd voor de uitstraling. Daarnaast hebben we ook een heleboel superhelden en fantasy in licentie beschikbaar. Dus, waanzinnig mooie ontwerpen.

De paintings van Crystal Art zijn al opgespannen. Dat is erg gemakkelijk. Hierdoor zijn ze altijd wel net ietst duurder dan de paintings van bijvoorbeeld Diamond Dotz maar daar moet je dan nog de latjes voor kopen en zelf opspannen. Een en al gemak.

Over de prijs valt niet te discussiëren, dat bepaalt iedereen voor zich zelf. Wij hebben geen dure marketeers in dienst en wij houden geen grote voorraden omdat we altijd via onze groothandel kunnen leveren. Daardoor zijn onze kosten laag en kunnen we de prijs ook gezond houden. Dus, voor elke beurs een painting.

Diamond Painting Kopen?

Ik hoop dat ik je heb kunnen overtuigen van de voordelen van het winkelen bij DPG. Heb je nog vragen? bel 026 44 30 117 of stuur ons een e-mail.

Met vriendelijke groet,

Remo Natali

Ook interessant?