Diamond Painting kaarten versturen

Crystal Art heeft unieke en mooie diamond painting kaarten in de collectie. Je kunt ze zelf van tevoren maken en opsturen of juist andersom, voorzien van je eigen tekst en op sturen naar iemand die je lief is, waarna deze zelf het rustgevende plezier kan ervaren van diamond painting.

Een kaart sturen naar je moeder is een manier om liefde en waardering voor haar te tonen.

Bekijk alle kaarten hier.

Het is een eenvoudig, maar betekenisvol gebaar waardoor ze zich speciaal en geliefd kan voelen. Bovendien is het een manier om contact te houden en haar te laten weten dat er aan haar wordt gedacht, zelfs als je niet in staat bent om persoonlijk bij haar te zijn. Het kan ook een manier zijn om dankbaarheid te uiten voor alles wat ze voor je heeft gedaan, en om haar te laten weten hoeveel ze voor je betekent.

Diamond Painting is een hobby waarbij kleine “diamantjes” met een platte achterkant op een plakkerig canvas of papier worden aangebracht met behulp van een pincet. Zo krijg je een sprankelend, mozaïekachtig beeld.

De diamantjes zijn meestal gemaakt van plastic en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het canvas is verdeeld in een raster, waarbij elk vierkantje in het raster een kleur vertegenwoordigt. De diamanten worden op het canvas aangebracht in overeenstemming met de kleur en het patroon van de afbeelding.

Diamond painting is te vergelijken met borduren of schilderen op kleur en wordt meestal gebruikt om mooie en gedetailleerde kunstwerken te maken. Het is gemakkelijk te doen en je kunt het zelf thuis maken. Het is vrij populair als hobby en veel mensen vinden het een manier om te ontspannen en tot rust te komen.