Crystal Art

Diamond Painting met Crystal Art is een enorm verslavende hobby waarmee jij je eigen mooie Crystal Art kunstobjecten kunt vervaardigen. Het is goed om te weten dat alle Crystal Art Canvas Kits worden geleverd met een reeds op houten spie latten gespannen canvas doek. Het plakken van diamonds op een solide ondergrond is veel eenvoudiger dan op een rol doek en als je het ontwerp af hebt kun je het meteen op de muur of je bureau neerzetten of hangen zonder dat je het nog moet opspannen wat overigens niet eenvoudig is. Alle kits worden geleverd met een goede handleiding.

Crystal Art, top diamond paintings

Crystal Card handwerk kits stellen je in staat om je eigen sprankelende en mooie crystal art wenskaarten te maken. De techniek is vergelijkbaar met het schilderen op kleur (nummer) en wordt in de regel diamond painting genoemd of 5D diamond painting. Elke Crystal Card ontwerp heeft een genummerde hechtende template. Met behulp van de handige magic pen (inbegrepen) kun je zeer eenvoudig de diamonds oppakken en ze 123 plaatsen op de corresponderende genummerde stipjes.

Crystal Art diamond paintings zijn van een uitstekende kwaliteit

Ze hechten direct. De techniek is erg ontspannend en werkt therapeutisch. het resultaat is erg mooi, een prachtig kunstwerk. Je kunt met Crystal Card kits ook geweldig mooie kerstkaarten maken. Het maken van een crystal card neemt ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag en het kan gedaan worden vanaf ene jaar of 8. Met de crystal art kits kun je geweldig mooie kunstwerken maken voor aan de muur. Ze worden voorgespannen aangeleverd op een houten frame. Een doorsnee art kit neemt ongeveer 5 tot 15 uur in beslag afhankelijke van de grootte van het werk.

Diamond Painting Crystal Art Kits, opgespannen dus altijd goed.

Q: Zijn de Crystal Art kits echt opgespannen?
A: ja, alle Crystal Art kits zijn professioneel opgerekt en opgespannen op houten frames in de fabriek voordat ze verstuurd worden. Dit heeft 2 voordelen. Je hoeft zelf niet de ellende door te staan van het opspannen van het frame wat vaak tijdrovend is en de houten latten zijn vaak duur. Daarnaast is het veel gemakkelijker om de kristallen op een solide ondergrond te plakken en zodra ze erop zitten zitten ze erop en komen ze er niet meer van af.

Q: Is Crystal Art vergelijkbaar met diamond painting.
A: Ja en nee. De techniek van het opplakken van kunststof kristallen op een plakkende ondergrond is het zelfde. Ten eerste, alle Crystal Art kits worden professioneel op frame gespannen voordat ze naar je worden gestuurd en dat is niet vergelijkbaar met de diamond painting rollen van canvas zoals je die op internet koopt.
Ten tweede zijn alle Crystal Art afbeeldingen in licentie van de artiesten en de fotografen wat heel vaak niet het geval is bij de diamond paintings die online te koop zijn.
Ten slotte zijn al onze producten zorgvuldig getest en zijn ze CE gekeurd, dit houdt in dat ze voldoen aan alle kwaliteitseisen. Crystal Art levert niet alleen de kist maar ook andere producten zoals kaarten, stickers, LED kits, accessoires en nog veel meer.

Q: Is al het werk officieel in licentie?
A: Ja, alle crystal art producten zijn in licentie genomen bij artiesten en fotografen met wie wij samenwerken. Wij betalen royalties zoals het hoort. Wij vinden het belachelijk om te zien dat heel veel bedrijven gespecialiseerd in de verkoop van diamond painting illegaal gebruik maken van foto- en beeldmateriaal. Zonder toestemming van de artiest, het is illegaal en niet ethisch.

Q: Zijn de crystal art kits en de card kits gedeeltelijk of volledig bedekt met diamantjes.
A: Wij bieden beiden. Per artikel geven wij aan of het een geheel of gedeeltelijke dekking heeft. Dit is een filter in onze webshop.

Q: Leveren jullie kist met geïntegreerde LED verlichting.
A: Ja, Crystal Art heeft een revolutionair product ontwikkeld waarmee je de schilderijen echt een niveau hoger tilt. De LED kist zijn CE gecertificeerd en je kunt er dus op rekenen dat het veilig is en in overeenstemming met de Europese wet- en regelgeving. Bezoek de LED pagina hier.