Hoe werkt Diamond Painting?

Als ik vertel over de nieuwe kunstvorm dan krijg ik heel vaak de vraag: ‘Remo, hoe werkt Diamond Painting?’ Diamond Painting is vergelijkbaar met het ‘schilderen op kleur’. Je krijgt een voorbedrukte kaart of canvasdoek waarop allemaal kleine vakjes staan met daarin een nummertje. Elk nummertje komt overeen met een kleurtje.

Daarnaast zit er in elke verpakking een diamond painting pen, een soort pincet en natuurlijk de diamantjes op kleur, overzichtelijk in afgesloten zakjes.

Als je start met een diamond painting dan haal je de folie van de rand en zoek je de juist kleur bij het juiste vlakje. De diamantjes leg je in het bijgeleverde bakje.

Diamond Painting van Crystal Art is uniek omdat zij als enige in de markt diamantjes hebben met 15 vlakken; dat is pas schitterend. Bekijk de video hieronder en je begrijpt het helemaal.

Video: Hoe Werkt Diamond Painting?

De mooiste creaties met Crystal Art

Je maakt met onze complete pakketten helemaal zelf de mooiste Diamond Painting creaties. De vele kleuren en details zorgen voor een prachtig en sprankelend kunstwerk. Je kunt jouw eigen diamond painting natuurlijk in lijsten of opspannen op een houten frame maakt; het maakt niet uit, hoe dan ook, elke ruimte in jouw huis krijgt die extra touch of happiness met een diamond painting.

Vrijwel iedereen die zelf diamond paintings heeft gemaakt zal het je vertellen: het is super ontspannend om te werken aan deze prachtige ‘schilderijen’. Werk je graag alleen of samen met jouw vrienden of vriendinnen? We hebben voor echt iedereen wel een gave painting in ons assortiment; van superlief tot megastoer.

Wij bieden diamond painting pakketten van diverse merken. Sommige merken hebben het canvas al opgespannen (Crystal Art) en bij andere merken moet je zelf nog opspannen of inlijsten.

Hoe werkt diamond painting?
Waanzinnig leuk om te doen!

Alle pakketten zijn voorzien van een handleiding, een checklist, een complete toolkit, het canvas en natuurlijk .. de diamond steentjes van een uitstekende kwaliteit.

Je shopt bij ons ook alle accessoires zijn bij ons te vinden, denk hierbij aan LED lightpads waarmee het patroon nog duidelijker te zien is en ontspannend werkt voor de ogen, sorteerdoosjes in verschillende maten, luxe toolkits, extra wax en ga zo maar door.

Gratis verzenden vanaf 50 euro.

Hieronder een paar voorbeelden van Full Diamond Paintings. Een Full houdt in dat nagenoeg 100% van het oppervlakte bedekt moet worden met diamantjes. Uren lang plezier, zeer rustgevend en schitterend 🙂

Bekijk ook eens:

  1. Diamond Painting handleiding
  2. Diamond Painting set
  3. Diamond Painting kopen
  4. Onze volledige webshop

PS: Wij hebben ook een webshop gespecialiseerd in de verkoop van Kendama’s. Ik zie je denken :).

Een kendama is een eeuwenoud behendigheidsspel in een nieuw jasje; een traditioneel Japans stukje speelgoed. Het spel wordt gespeeld door mensen in alle leeftijden.

Tagged ,