Diamond Painting KIT

Diamond Painting Goedkoop.nl levert diamond painting kits van verschillende merken. De kits van Crystal Art kenmerken zich onder andere door het complete aanbod maar tegenwoordig zorgt vrijwel elke producent dat een diamond painting set een complete set is om te kunnen diamond painten. Dat houdt dus in dat de diamantjes op kleur en code worden aangeleverd in aparte afsluitbare zakjes. Bovendien leveren ze een diamond painting tray, een soort doosje waar je de diamonds in kunt schudden om ze van daaruit met de bijgeleverde diamond painting pen op te pakken en op de ondergrond (karton of doek) te verwerken.

Waarom je eerst een Diamond Painting Kit zou moeten proberen?

Ben je geïntrigeerd door diamond painting, maar nog niet zeker of dit een leuke hobby voor je is? Maak je geen zorgen! Er zijn tal van goede redenen waarom wij – en miljoenen liefhebbers helemaal gek zijn van diamant painting. Probeer het gewoon eens en begin met een diamond painting kit. In dit artikel leg ik je uit waarop je kunt letten bij de aanschaf en de verschillen.

diamond painting kits

Het met behulp van kleine kunststof diamantjes creëren van een kleurrijk, driedimensionaal meesterwerk geeft ongelofelijk veel rust en voldoening. Deze hobby is voor iedereen gemakkelijk in de vingers te krijgen zonder al te veel inspanning ook voor diegene die moeite hebben met ander handwerk.

Diamantkunst is in 2020 internationaal doorgebroken en als hobby geschikt voor zowel beginners alsook ervaren hobbyisten. Het is geweldig voor mensen in alle leeftijden. Van jonge kinderen tot hoog bejaarden, iedereen kan zijn creativiteit kwijt in het maken van een sprankelend stukje diamantkunst. De manier van werken is gemakkelijk onder de knie te krijgen en er het geeft geen rommel.

Crafters beschrijven diamond painting als ontspannend en rustgevend.

In feite zeggen de meesten dat het meer stress verlagend is dan enig ander activiteit. Het één voor één plaatsen van de diamantjes is buitengewoon rustgevend en stelt veel mensen in staat om in een meditatieve staat te komen. Als je gefocust bent op het project, vliegen de uren voorbij. Wees dus niet verbaasd als het uur dat je hebt gereserveerd om aan je nieuwste meesterwerk te werken een nachtelijke knutselsessie blijkt te zijn 🙂

Het is een uitstekende manier om te ontspannen terwijl je prachtige kunstwerken maakt die je met trots kunt laten zien, zelfs als je jezelf niet als een kunstenaar beschouwt.

Hoe te beginnen? Bestel een diamond painting kit.

Een kit kopen bij Diamond Painting Goedkoop.nl is de beste manier om te beginnen met diamond painting omdat alles wat u nodig heeft in een kit zit. Met ons eenvoudige zes stappen methode kan iedereen de basis onder de knie krijgen en binnen enkele minuten leren diamond painten.

Wat zit er in de regel in een diamond painting kit?

Elke kit is volledig voorzien met alles wat je nodig hebt om een ​​diamantschilderij te voltooien. De diamanten kunstbenodigdheden in onze kits zijn ook van de hoogste kwaliteit. Onze producten zijn ontworpen om het schilderen met diamanten gemakkelijk, plezierig en voor iedereen frustratievrij te maken. Elk van onze kits bevat:

Levendig gekleurde canvas of karton van een premium kwaliteit
Onze doeken zijn boterzacht en zijn voorzien van gegoten lijm van hoge kwaliteit in plaats van dubbelzijdig plakband dat door veel van onze concurrenten wordt gebruikt. Het gebruik van hightech gietlijmlijm resulteert in een betere hechting en zorgt ervoor dat de diamanten niet van het canvas vallen.

Bijvoorbeeld de Crystal Art canvas doeken zijn ook zorgvuldig geproduceerd om kreuken en rafelen te voorkomen. Het canvas is van stevig, waterdicht doek en wordt reeds voor bespannen opgeleverd voor extra sterkte en stabiliteit. Een oppervlaktecoating maakt elk canvas glad en zorgt voor kwaliteitsafdrukken.

Alle Crystal Art kits zijn professioneel opgerekt en opgespannen op houten frames in de fabriek voordat ze verstuurd worden. Dit heeft 2 voordelen. Je hoeft zelf niet de ellende door te staan van het opspannen van het frame wat vaak tijdrovend is en de houten latten zijn vaak duur. Daarnaast is het veel gemakkelijker om de kristallen op een solide ondergrond te plakken en zodra ze erop zitten zitten ze erop en komen ze er niet meer van af.

Tip:

Soms maakt het gebruik van een LED-lichtpad het werken gemakkelijker, vooral in donkere omstandigheden. Het licht schijnt dan door het canvas en je ziet duidelijker waar je de diamonds moet plaatsen.

Levendig gekleurde extreem reflecterende diamantjes met maar liefst 15 facetten
Diamantjes die door diamond painters worden gebruikt zijn niet allemaal het zelfde. Er zijn enkele verschillende soorten op de markt. Zo verschilt bijvoorbeeld het materiaal en de vorm. Zo kunnen ze worden gemaakt van hars of goedkoop acryl.

Al onze diamantjes zijn gemaakt van hoogwaardige 100% hars om een ​​uitzonderlijke kleur en duurzaamheid te garanderen, zodat ze niet breken of barsten. De ronde diamantjes zijn vervaardigd met 15 facetten in plaats van de industriestandaard 13 facetten. Dit betekent dat ze meer schitteren en reflecterender zijn dan de acryledelstenen die in andere kits worden gevonden.

Applicator gereedschap, een lade en was om diamantjes te plaatsen
Niets is erger dan de beslissing om een ​​nieuwe hobby uit te proberen en dan tot de conclusie te komen dat je niet over alle benodigdheden beschikt. Daarom voegen we bij elke kit applicator – of diamond painting-pen – met comfortabele grip bij. Ook leveren wij een ‘lade’ waar je de diamantjes vanuit het zakje in kunt schudden en natuurlijk de was waarmee je de pen steeds opnieuw weer grip geeft om de diamantjes op te pakken. Dus zodra je de doos opent, heb je alles wat je nodig hebt om je eerste meesterwerk te maken.

Instructies
Eenvoudige instructies en gecodeerde ondergrond zodat je de juiste diamantjes op de juiste plaats plakt.

We willen dat het schilderen van diamanten een gemakkelijke en toegankelijke hobby is. Daarom bevat elke kit gemakkelijk te begrijpen instructies, een kleurgecodeerde grafiek om te visualiseren waar elke kleur op het canvas moet worden geplaatst.

Kies bij het bestellen gewoon het kunstwerk dat je leuk vindt. Onze ontwerpers hebben het geoptimaliseerd voor het beste canvasformaat en de beste diamantvorm, zodat het diamantschilderij zoveel mogelijk overeenkomt met het originele kunstwerk van de kunstenaar. Zodra we jouw bestelling hebben ontvangen, verzenden we alle materialen die je nodig hebt voor het volgende meesterwerk.

Stel u zelf de vraag: rond of vierkant?

Wat is het verschil tussen ronde en vierkante diamanten in de praktijk? Wanneer je door onze selectie diamantkunstpakketten bladert, zul je zien dat sommige kits ronde diamantjes bevatten, terwijl andere vierkante diamantjes bevatten. Beiden zijn van uitstekende kwaliteit, dus als het er op aan komt welke je moet kiezen, dan hangt dat af van je persoonlijke voorkeur.

Volledige of gedeeltelijke paintings?

Let erop dat sommige ontwerpen 100% worden voorzien van diamantjes waar je ook ontwerpen hebt met gedeeltelijke bezetting. Door het ontwerp kan het zijn dat een mix van foto en diamantjes een heel mooi effect geeft. Je kunt erop selecteren in onze webshop.

Volledige doeken zijn volledig bedekt met diamanten als ze klaar zijn. Gedeeltelijke paintings daarentegen zijn slechts gedeeltelijk bedekt met diamanten. Gedeeltelijke paintings zijn zo ontworpen om bepaalde delen van de afbeelding extra goed te laten opvallen, terwijl volledige paintings een algeheel mozaïekeffect creëren.

Het maken van gedeeltelijke paintings neemt natuurlijk minder tijd in beslag. Als het gaat om welk type canvas beter is, is het echter een kwestie van persoonlijke smaak. Als beginner raden we je aan om beide soorten te proberen om te zien welke je het leukst vindt.

Tips en trucs voor diamanten schilderen

Als je eenmaal de basistechnieken onder de knie hebt en een diamantschilder bent geworden, zijn er verschillende dingen die je kunt doen om je eerste diamantschilderij naar een hoger niveau te tillen en projecten sneller af te ronden. Hier zijn een paar handige suggesties:

Samenvattend diamond painting kits

Een diamond painting kit of set wordt altijd geleverd inclusief alle benodigde materialen, gereedschappen, onderdelen en instructies. Wij geven per product een gedetailleerde beschrijving van de inhoud van een verpakking. Raadpleeg altijd de informatie en bij twijfel neem je gewoon even contact met ons op.

Bekijk onze collecties:

  1. kaarten
  2. kits
  3. notitieblokken
  4. stickers
  5. accessoires
  6. overigen

Geef een antwoord