Diamond Painting Koi Karpers 150 x 65 Partial

59,95

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Koi Karpers 150 x 65 cm partial painting maken en genieten van het resultaat misschien wel 10 jaar lang.

Beschrijving

Diamond Painting Koi Karpers 150 x 65 Partial Painting  van het merk Diamond Dotz.

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Koi Karpers 150 x 65 cm maken. Elk ontwerp heeft een genummerd karton voorzien van een handige kleeflaag. Met de ‘magic’ pen (bijgeleverd) kun je de gekleurde diamantjes oppikken en plaatsen op de genummerde puntjes. De techniek is zeer rustgevend en een therapeutische kunstvorm, geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

Onze Diamond Dotz pakketten worden geleverd met een voorbedrukt canvas doek. Op basis van het voorbedrukt patroon plak je de ‘diamantjes’ of ‘rhinestones’ om zo een prachtig kunstwerk te maken. Het is super leuk, eenvoudig en ontspannend om te doen. Het resultaat is zo spectaculair dat je graag nog meer diamond paintings wilt maken!

Onze Diamond Painting pakketten van Diamond Dotz worden geleverd met een voorbedrukte canvas doek, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, een werkpen, een blokje wax, duidelijke instructies en een sorteerbakje. Het canvas doek is voorbedrukt met speciale lijm en voorzien van een beschermende folie.

Plak eenvoudig met de meegeleverde werkpen en de wax de diamantjes op de kaart volgens de symbolenlijst en maak zo een prachtige diamond painting.

  1. Zoek het juiste zakje diamantjes uit en doe deze in het bijgeleverde bakje;
  2. Doop de werkpen in de wax, pak dan met de werkpen een diamantje op uit het bakje;
  3. Plak het diamantje op het juiste symbool;
  4. Bedek het patroon met de beschermfolie wanneer je er niet aan werkt;
  5. Ben je klaar, hang het aan je muur of maak iemand anders heel erg blij 🙂

 

Extra informatie

Afmetingen 150 × 65 cm
Diamantjes

Rond

Frame

Nee

Lijst

Nee

Materiaal

Canvasdoek

Merk

Diamond Dotz

Thema

Dieren

Soort

PartialExclusieve producten