Diamond Painting Proud Lion 50 x 40 Full

44,95

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Proud Lion / Leeuw  50 x 40 full painting maken en genieten van het resultaat misschien wel 10 jaar lang.

EAN: 5055865469771GTIN: 5055865469771 Artikelnummer: CAK-A45 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

Diamond Painting Proud Lion / Leeuw 50 x 40 Full Painting  van het merk Crystal Art. Trotse leeuw.

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Proud Lion / Leeuw 50 x 40 cm maken. Elk ontwerp heeft een genummerd karton voorzien van een handige kleeflaag. Met de ‘magic’ pen (bijgeleverd) kun je de gekleurde diamantjes oppikken en plaatsen op de genummerde puntjes. De techniek is zeer rustgevend en een therapeutische kunstvorm, geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

Onze Crystal Art pakketten worden geleverd met een voorbedrukt canvas doek, gespannen op een houten frame. Op basis van het voorbedrukt patroon plak je de ‘diamantjes’ of ‘rhinestones’ om zo een prachtig kunstwerk te maken. Het is super leuk, eenvoudig en ontspannend om te doen. Het resultaat is zo spectaculair dat je graag nog meer diamond paintings wilt maken!

Het enige merk met diamantjes met 15 facetten!

Onze Diamond Painting pakketten van Crystal Art worden geleverd met een voorbedrukte canvas doek voorgespannen op een houten frame, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, een werkpen, een blokje wax, duidelijke instructies en een sorteerbakje. Het canvas doek is voorbedrukt met speciale lijm en voorzien van een beschermende folie.

Plak eenvoudig met de meegeleverde werkpen en de wax de diamantjes op de kaart volgens de symbolenlijst en maak zo een prachtige diamond painting.

  1. Zoek het juiste zakje diamantjes uit en doe deze in het bijgeleverde bakje;
  2. Doop de werkpen in de wax, pak dan met de werkpen een diamantje op uit het bakje;
  3. Plak het diamantje op het juiste symbool;
  4. Bedek het patroon met de beschermfolie wanneer je er niet aan werkt;
  5. Ben je klaar, hang het aan je muur of maak iemand anders heel erg blij 🙂

 

Extra informatie

Afmetingen 50 × 40 cm
Diamantjes

Rond

Frame

Ja

Lijst

Nee

Materiaal

Canvasdoek

Merk

Crystal Art

Soort

Full

Thema

Dieren, Landschappen

Vorm

Rechthoek liggend

Indruk

MooiExclusieve producten