Diamond Painting Unicorn 21 x 25 Partial CAM-32

17,95

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Unicorn 21 x 25 Partial painting maken en genieten van het resultaat misschien wel 10 jaar lang. CAM-32, EAN 5056588601653

EAN: 5056588601653GTIN: 5056588601653 Artikelnummer: CAM-32 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Diamond Painting Unicorn 21 x 25 Partial CAM-32 Painting  van het merk Crystal Art. Er wordt zelfs een zilveren foto frame met standaard bijgeleverd.

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Unicorn 21 x 25 Partial CAM-32 painting maken. Elk ontwerp heeft een genummerd karton voorzien van een handige kleeflaag. Met de ‘magic’ pen (bijgeleverd) kun je de gekleurde diamantjes oppikken en plaatsen op de genummerde puntjes. De techniek is zeer rustgevend en een therapeutische kunstvorm, geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

Onze Crystal Art Kit® pakketten worden geleverd met een voorbedrukt canvas doek en zelfs een zilveren foto frame met standaard. Op basis van het voorbedrukt patroon plak je de ‘diamantjes’ of ‘rhinestones’ om zo een prachtig kunstwerk te maken. Het is super leuk, eenvoudig en ontspannend om te doen. Het resultaat is zo spectaculair dat je graag nog meer diamond paintings wilt maken!

Diamond Painting Unicorn van Crystal Art

Onze Diamond Painting pakketten van Crystal Art worden geleverd met een voorbedrukt karton, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, een werkpen, een blokje wax, duidelijke instructies en een sorteerbakje. Het karton is voorbedrukt met speciale lijm en voorzien van een beschermende folie. Er wordt ook een zilveren foto frame met standaard bijgeleverd.

De Crystal Art diamantjes hebben als enige in de markt 15 facetten, extra schitterend!

Plak eenvoudig met de meegeleverde werkpen en de wax de diamantjes op de kaart volgens de symbolenlijst en maak zo een prachtige kaart.

  1. Zoek het juiste zakje diamantjes uit en doe deze in het bijgeleverde bakje;
  2. Doop de werkpen in de wax, pak dan met de werkpen een diamantje op uit het bakje;
  3. Plak het diamantje op het juiste symbool;
  4. Bedek het patroon met de beschermfolie wanneer je er niet aan werkt;
  5. Ben je klaar, hang het aan je muur of maak iemand heel erg blij 🙂

 

Extra informatie

Afmetingen 21 × 25 cm
Diamantjes

Rond

Frame

Nee

Lijst

Ja

Materiaal

Karton

Merk

Crystal Art

Thema

Dieren, Fantasy

Soort

Partial

Vorm

Rechthoek staand

Indruk

Betoverend, MooiExclusieve producten