Diamond Painting Valours 70 x 70 Partial

72,95

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Valours 70 x 70 Partial van Ann Stokes 70 x 70 van Crystal Art Full painting maken en genieten van het resultaat misschien wel 10 jaar lang.

Beschrijving

Diamond Painting Valours 70 x 70 Partial Painting  by Ann Stokes van het merk Crystal Art.

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Valours 70 x 70 Partial maken. Elk ontwerp heeft een genummerd canvas voorzien van een handige kleeflaag. Met de ‘magic’ pen (bijgeleverd) kun je de gekleurde diamantjes oppikken en plaatsen op de genummerde puntjes. De techniek is zeer rustgevend en een therapeutische kunstvorm, geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

Onze Crystal Art Kit® pakketten worden geleverd met een voorbedrukt canvas voorgespannen op een houten frame. Op basis van het voorbedrukt patroon plak je de ‘diamantjes’ of ‘rhinestones’ om zo een prachtig kunstwerk te maken. Het is super leuk, eenvoudig en ontspannend om te doen. Het resultaat is zo spectaculair dat je graag nog meer diamond paintings wilt maken!

Onze Diamond Painting pakketten van Crystal Art worden geleverd met een voorbedrukte canvas op een houten frame, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, een werkpen, een blokje wax, duidelijke instructies en een sorteerbakje. Het karton is voorbedrukt met speciale lijm en voorzien van een beschermende folie.

De Crystal Art diamantjes hebben als enige in de markt 15 facetten, extra schitterend!

Plak eenvoudig met de meegeleverde werkpen en de wax de diamantjes op de kaart volgens de symbolenlijst en maak zo een prachtige kaart.

  1. Zoek het juiste zakje diamantjes uit en doe deze in het bijgeleverde bakje;
  2. Doop de werkpen in de wax, pak dan met de werkpen een diamantje op uit het bakje;
  3. Plak het diamantje op het juiste symbool;
  4. Bedek het patroon met de beschermfolie wanneer je er niet aan werkt;
  5. Ben je klaar, hang het aan je muur of maak iemand anders heel erg blij 🙂

 

Extra informatie

Afmetingen 70 × 70 cm
Diamantjes

Rond

Frame

Ja

Lijst

Nee

Materiaal

Canvasdoek

Merk

Crystal Art

Thema

Fantasy

Soort

Partial

Indruk

StoerExclusieve producten