Diamond Painting Rey CCK-SWS805 18 x 18 kaart

7,45

Diamond Painting Star Wars Rey CCK-SWS805 18 x 18 cm kaart van het merk Crystal Art is een Partial Diamond Painting. Supermooie kaart met mooie details.

EAN: 5056588600861GTIN: 5056588600861 Artikelnummer: CCK-SWS805 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Diamond Painting Rey CCK-SWS805 18 x 18 cm kaart van het merk Crystal Art is een Partial Diamond Painting. Supermooie Rey kaart met mooie details. Rey CCK-SWS805. EAN: 5056588600861

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Rey CCK-SWS805 maken en opsturen naar iemand die je blij wilt maken. Elk ontwerp heeft een genummerd karton voorzien van een handige kleeflaag. Met de ‘magic’ pen (bijgeleverd) kun je de gekleurde diamantjes oppikken en plaatsen op de genummerde puntjes. De techniek is zeer rustgevend en een therapeutische kunstvorm, geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

Op een voorbedrukt patroon plak je de ‘diamantjes’ of ‘rhinestones’ op het karton om zo een prachtige kaart te maken. Het is super leuk, eenvoudig en ontspannend om te doen. Het resultaat is zo spectaculair dat je graag nog meer diamond paintings wilt maken!

Onze Crystal Card pakketten worden geleverd met een voorbedrukte kaart, envelop, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, een werkpen, een blokje wax, duidelijke instructies en een sorteerbakje. De kaart is voorbedrukt met speciale lijm en voorzien van een beschermende folie.

De Crystal Art diamantjes hebben als enige in de markt 15 facetten, extra schitterend!

Plak eenvoudig met de meegeleverde werkpen en de wax de diamantjes op de kaart volgens de symbolenlijst en maak zo een prachtige kaart.

  1. Zoek het juiste zakje diamantjes uit en doe deze in het bijgeleverde bakje;
  2. Doop de werkpen in de wax, pak dan met de werkpen een diamantje op uit het bakje;
  3. Plak het diamantje op het juiste symbool;
  4. Bedek het patroon met de beschermfolie wanneer je er niet aan werkt;
  5. Ben je klaar, hang het aan je muur of maak iemand heel erg blij 🙂

 

Extra informatie

Afmetingen 18 × 18 cm
Diamantjes

Rond

Frame

Nee

Lijst

Nee

Materiaal

Karton

Merk

Crystal Art

Soort

Partial

Thema

Star WarsExclusieve producten