Diamond Painting Notitieblok Festive Teddy 17,5 x 26

19,95

Diamond Painting Notitieblok Festive Teddy 17,5 x 26 van het merk Crystal Art is een Partial Diamond Painting notitieblok met 50 vel. Maak je eigen supermooie notitieblok en bewaar alle notities. Artikelcode: CANJ-14

EAN: 5055865492373 Artikelnummer: CANJ-14 Categorie: Tags: , , , , , , , ,

Beschrijving

Diamond Painting Notitieblok Festive Teddy 17,5 x 26 van het merk Crystal Art is een Partial Diamond Painting notitieblok met 50 vel. Maak je eigen supermooie notitieblok en bewaar alle notities. Artikelcode: CANJ-14

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Festive Teddy notitieboek maken. Elk ontwerp heeft een genummerd karton voorzien van een handige kleeflaag. Met de ‘magic’ pen (bijgeleverd) kun je de gekleurde diamantjes oppikken en plaatsen op de genummerde puntjes. De techniek is zeer rustgevend en een therapeutische kunstvorm, geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

Op een voorbedrukt patroon plak je de ‘diamantjes’ of ‘rhinestones’ op het karton om zo een prachtige omslag te maken. Het is super leuk, eenvoudig en ontspannend om te doen. Het resultaat is zo spectaculair dat je graag nog meer diamond paintings wilt maken!

Onze Crystal Card pakketten worden geleverd met een voorbedrukte omslag en notitieblok, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, een werkpen, een blokje wax, duidelijke instructies en een sorteerbakje. De omslag is voorbedrukt met speciale lijm en voorzien van een beschermende folie.

De Crystal Art diamantjes hebben als enige in de markt 15 facetten, extra schitterend!

Plak eenvoudig met de meegeleverde werkpen en de wax de diamantjes op de omslag volgens de symbolenlijst en maak zo een prachtig notitieblok.

  1. Zoek het juiste zakje diamantjes uit en doe deze in het bijgeleverde bakje;
  2. Doop de werkpen in de wax, pak dan met de werkpen een diamantje op uit het bakje;
  3. Plak het diamantje op het juiste symbool;
  4. Bedek het patroon met de beschermfolie wanneer je er niet aan werkt;
  5. Ben je klaar, schrijf dan gauw de mooiste ideeën in je blok 🙂

In het Festive Teddy notitieblok van Crystal Art zit: 

  • notitieblok met 50 pagina’s
  • diamantjes
  • pennetje
  • bakje
  • wax

 

Extra informatie

Afmetingen 21 × 29 cm
Diamantjes

Rond

Frame

Nee

Lijst

Nee

Materiaal

Karton

Vorm

Rechthoek staand

Merk

Crystal Art

Soort

Partial

Thema

Fantasy

Indruk

StoerExclusieve producten