Diamond Painting Klok Beautifull Butterflies 30 x 30 Partial

39,95

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Klok Beautifull Butterflies / Vlinders 30 x 30 partial painting maken en genieten van het resultaat misschien wel 10 jaar lang.

Beschrijving

Diamond Painting Clock Klok Beautifull Butterflies / Vlinders 30 x 30 Partial Painting van het merk Crystal Art.

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Clock Klok Beautifull Butterflies / Vlinders 30 x 30 Partial cm maken. Elk ontwerp heeft een genummerde wijzerplaat voorzien van een handige kleeflaag. Met de ‘magic’ pen (bijgeleverd) kun je de gekleurde diamantjes oppikken en plaatsen op de genummerde puntjes. De techniek is zeer rustgevend en een therapeutische kunstvorm, geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

Onze Crystal Art pakketten worden geleverd met een voorbedrukte wijzerplaat en klokmechanisme. Op basis van het voorbedrukt patroon plak je de ‘diamantjes’ of ‘rhinestones’ om zo een prachtig kunstwerk te maken. Het is super leuk, eenvoudig en ontspannend om te doen. Het resultaat is zo spectaculair dat je graag nog meer diamond paintings wilt maken!

Het enige merk met diamantjes met 15 facetten!

Onze Diamond Painting pakketten van Crystal Art worden geleverd met een voorbedrukte wijzerplaat, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, een werkpen, een blokje wax, duidelijke instructies en een sorteerbakje. Het kunststof is voorbedrukt met speciale lijm en voorzien van een beschermende folie.

Plak eenvoudig met de meegeleverde werkpen en de wax de diamantjes op de wijzerplaat volgens de symbolenlijst en maak zo een prachtige diamond painting klok.

  1. Zoek het juiste zakje diamantjes uit en doe deze in het bijgeleverde bakje;
  2. Doop de werkpen in de wax, pak dan met de werkpen een diamantje op uit het bakje;
  3. Plak het diamantje op het juiste symbool;
  4. Bedek het patroon met de beschermfolie wanneer je er niet aan werkt;
  5. Ben je klaar, hang de klok aan je muur of maak iemand anders heel erg blij 🙂

Let op: geen batterijtjes bijgeleverd.

 

Extra informatie

Afmetingen 30 × 30 cm
Diamantjes

Rond

Frame

Nee

Lijst

Nee

Materiaal

Kunststof

Merk

Crystal Art

Soort

Partial

Thema

DierenExclusieve producten