Diamond Painting Kinderframe Teddy on the Moon 16 x 16 Partial

11,95

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Kinderframe Teddy on the Moon 16 x 16 partial painting maken en genieten van het resultaat misschien wel 10 jaar lang.

EAN: 5055865485634 Artikelnummer: CAFBL-2 Categorie: Tags: , , , , , , , , ,

Beschrijving

Diamond Painting Kinderframe Teddy on the Moon 16 x 16 Partial Painting van het merk Crystal Art.

Maak en lijst in, jouw eigen schitterend kunstwerk met de Crystal Art lijstjes, een nieuwe artikelgroep voor kinderen. Ze worden geleverd inclusief een 18 x 18 cm lijstje zodat je het kunstwerk heel trots kunt neerzetten op je bureau of elk vlak oppervlak. Veilig en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en EN-71 gecertificeerd.

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Kinderframe Teddy on the Moon 16 x 16 Partial Painting maken. Elk ontwerp heeft een genummerd canvas voorzien van een handige kleeflaag. Met de ‘magic’ pen (bijgeleverd) kun je de gekleurde diamantjes oppikken en plaatsen op de genummerde puntjes. De techniek is zeer rustgevend en een therapeutische kunstvorm, geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

Onze Crystal Art Kinderframe Kits pakketten worden geleverd met een voorbedrukt karton en een lijst. Op basis van het voorbedrukt patroon plak je de ‘diamantjes’ of ‘rhinestones’ om zo een prachtig kunstwerk te maken. Het is super leuk, eenvoudig en ontspannend om te doen. Het resultaat is zo spectaculair dat je graag nog meer diamond paintings wilt maken!

Het enige merk met diamantjes met 15 facetten!

Onze Diamond Painting pakketten van Crystal Art worden geleverd met een voorbedrukt karton en een kunststof lijstje, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, een werkpen, een blokje wax, duidelijke instructies en een sorteerbakje. Het canvas doek is voorbedrukt met speciale lijm en voorzien van een beschermende folie.

Plak eenvoudig met de meegeleverde werkpen en de wax de diamantjes op de kaart volgens de symbolenlijst en maak zo een prachtige diamond painting.

 1. Zoek het juiste zakje diamantjes uit en doe deze in het bijgeleverde bakje;
 2. Doop de werkpen in de wax, pak dan met de werkpen een diamantje op uit het bakje;
 3. Plak het diamantje op het juiste symbool;
 4. Bedek het patroon met de beschermfolie wanneer je er niet aan werkt;
 5. Ben je klaar, hang het aan je muur of maak iemand anders heel erg blij 🙂

Kinderframe Teddy on the Moon 16 x 16 Partial Painting

De in te lijsten Crystal Art Kits zijn een uitbreiding op het Diamond Painting assortiment waardoor je mooie kunstwerken kunt maken om jouw huis mee te decoreren of om cadeau te doen als handgemaakt geschenk. Elk ontwerp bevat een genummerd en voor gelijmd template. Doe de wax in de diamond painting pick-up pen (bijgeleverd) en til de gekleurde diamantjes op en plaats ze op de juist plek.

Deze complete kit bevat:

 • 1 x Crystal Art template
 • 1 x fotolijstje
 • 1 x crystal pick up pen
 • 1 x tray
 • Zakjes met diamantjes
 • Jelly wax
 • Handleiding

Extra informatie

Afmetingen 16 × 16 cm
Diamantjes

Rond

Frame

Nee

Lijst

Ja

Materiaal

Karton

Merk

Crystal Art

Soort

Partial

Thema

DierenExclusieve producten