Diamond Painting Flowers 50 x 40 Full

45,95

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Flowers Bloemen 50 x 40 cm full painting maken en genieten van het resultaat misschien wel 10 jaar lang.

EAN:  5055865484309GTIN:   5055865484309 Artikelnummer: CAK-A88 Categorie: Tags: , , , , , , , , , ,

Beschrijving

Diamond Painting Flowers / Bloemen 50 x 40 Full Painting van het merk Crystal Art: CAK-A88,  EAN: 5055865484309

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Flowers / Bloemen maken. Elk ontwerp heeft een genummerd karton voorzien van een handige kleeflaag. Met de ‘magic’ pen (bijgeleverd) kun je de gekleurde diamantjes oppikken en plaatsen op de genummerde puntjes. De techniek is zeer rustgevend en een therapeutische kunstvorm, geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

Onze Crystal Art Kit pakketten worden geleverd met een voorbedrukt canvas doek, gespannen op een houten frame. Op basis van het voorbedrukt patroon plak je de ‘diamantjes’ of ‘rhinestones’ om zo een prachtig kunstwerk te maken. Het is super leuk, eenvoudig en ontspannend om te doen. Het resultaat is zo spectaculair dat je graag nog meer diamond paintings wilt maken!

Onze Diamond Painting pakketten van Crystal Art worden geleverd met een voorbedrukte en voorgespannen canvas doek op een houten frame, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, een werkpen, een blokje wax, duidelijke instructies en een sorteerbakje. Het canvas doek is voorbedrukt met speciale lijm en voorzien van een beschermende folie.

De Crystal Art diamantjes hebben als enige in de markt 15 facetten, extra schitterend!

Plak eenvoudig met de meegeleverde werkpen en de wax de diamantjes op het canvas volgens de symbolenlijst en maak zo een prachtige diamond painting.

  1. Zoek het juiste zakje diamantjes uit en doe deze in het bijgeleverde bakje;
  2. Doop de werkpen in de wax, pak dan met de werkpen een diamantje op uit het bakje;
  3. Plak het diamantje op het juiste symbool;
  4. Bedek het patroon met de beschermfolie wanneer je er niet aan werkt;
  5. Ben je klaar, hang het aan je muur of maak iemand heel erg blij 🙂

 

Extra informatie

Afmetingen 50 × 40 cm
Diamantjes

Rond

Frame

Ja

Lijst

Nee

Materiaal

Canvasdoek

Merk

Crystal Art

Thema

Bloemen & planten

Soort

Full

Indruk

Mooi

Vorm

Rechthoek liggendExclusieve producten