Diamond Painting Fairy Tale Owl Notitieblok 17,5 x 26

14,95

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een al jouw belangrijke notities bewaren in jouw eigen Diamond Painting Fairy Tale Owl Notitieblok 17,5 x 26 by Lisa Parker.

Beschrijving

Diamond Painting Fairy Tale Owl Notitieblok 17,5 x 26 – by Lisa Parker – van het merk Crystal Art is een Partial Diamond Painting notitieblok met 50 vel. Maak je eigen supermooie notitieblok en bewaar alle notities.

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Notitieblok Fairy Tale Owl maken. Elk ontwerp heeft een genummerd karton voorzien van een handige kleeflaag. Met de ‘magic’ pen (bijgeleverd) kun je de gekleurde diamantjes oppikken en plaatsen op de genummerde puntjes. De techniek is zeer rustgevend en een therapeutische kunstvorm, geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

Op een voorbedrukt patroon plak je de ‘diamantjes’ of ‘rhinestones’ op het karton om zo een prachtige notitieblok te maken. Het is super leuk, eenvoudig en ontspannend om te doen. Het resultaat is zo spectaculair dat je graag nog meer diamond paintings wilt maken!

Onze Crystal Card pakketten worden geleverd met een voorbedrukte kaft inclusief notitieblok, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, een werkpen, een blokje wax, duidelijke instructies en een sorteerbakje. De kaart is voorbedrukt met speciale lijm en voorzien van een beschermende folie.

De Crystal Art diamantjes hebben als enige in de markt 15 facetten, extra schitterend!

Plak eenvoudig met de meegeleverde werkpen en de wax de diamantjes op de kaart volgens de symbolenlijst en maak zo een prachtige cover.

  1. Zoek het juiste zakje diamantjes uit en doe deze in het bijgeleverde bakje;
  2. Doop de werkpen in de wax, pak dan met de werkpen een diamantje op uit het bakje;
  3. Plak het diamantje op het juiste symbool;
  4. Bedek het patroon met de beschermfolie wanneer je er niet aan werkt;
  5. Ben je klaar? Dan is het nu tijd voor de eerste notitie 🙂

In het Fairy Tale Owl Notitieblok van Crystal Art zit: 

  • notitieblok met 50 pagina’s
  • diamantjes
  • pennetje
  • bakje
  • wax

 

Extra informatie

Afmetingen 21 × 29 cm
Diamantjes

Rond

Frame

Nee

Lijst

Nee

Materiaal

Karton

Vorm

Rechthoek staand

Merk

Crystal Art

Soort

Partial

Thema

Dieren, Fantasy

Indruk

Betoverend, StoerExclusieve producten