Crystal Art Buddy Princess Leia CAFGR-SWS003

7,95

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Crystal Art Star Wars Princess Leia CAFGR-SWS003 Painting van het merk Crystal Art: CAFGR-SWS003  EAN: ?. Maken en genieten van het resultaat misschien wel 10 jaar lang.

EAN:  5056588601080GTIN: 5055865490058 Artikelnummer: CAFGR-DNY003 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Crystal Art Buddies zijn kunst- en knutselsets, ideaal voor kinderen en volwassenen, waarmee je je eigen sprankelende en prachtige houten Crystal Art-figuren kunt maken met behulp van de Crystal Art-techniek, ook wel Diamond Painting of Diamond Art genoemd. Het maken van een Crystal Art Buddy duurt tussen de 20 en 30 minuten. Ze zijn geschikt vanaf 6 jaar.

Onze collectie omvat Crystal Art Buddies met populaire personages uit Disney, Marvel, Star Wars en LOL! Surprise Universums. Kies je favoriete personages of verzamel ze allemaal!

Elke Buddy is ongeveer 11 cm groot en wordt geleverd met een basisstandaard van ongeveer 8 cm breed. De houten sjabloon en basis zijn gemaakt van multiplex van laserkwaliteit.

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Crystal Art Star Wars Princess Leia CAFGR-SWS003 Painting van het merk Crystal Art: CAFGR-SWS003  EAN: 5056588601080. Maken en genieten van het resultaat misschien wel 10 jaar lang.  

Je maakt gebruik van de rustgevende techniek en je kunt een waardevol stukje kunst in de vorm van een Diamond Painting Disney Stitch maken. Elk ontwerp heeft een genummerd karton voorzien van een handige kleeflaag. Met de ‘magic’ pen (bijgeleverd) kun je de gekleurde diamantjes oppikken en plaatsen op de genummerde puntjes. De techniek is zeer rustgevend en een therapeutische kunstvorm, geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

Elke Crystal Art Star Wars Princess Leia Buddy-set bevat:

 • 1 x houten Crystal Art Buddy met sjabloon
 • 1 x houten displaystandaard
 • 1 x kristallen pick-up pen
 • 1 x tray
 • 1 x was
 • Zakjes met kristallen en ziplockbags.

De Crystal Art diamantjes hebben als enige in de markt 15 facetten, extra schitterend!

Plak eenvoudig met de meegeleverde werkpen en de wax diamantjes op het canvas volgens de symbolenlijst en maak zo een prachtige diamond painting.

 1. Zoek het juiste zakje diamantjes uit en doe deze in het bijgeleverde bakje;
 2. Doop de werkpen in de wax, pak dan met de werkpen een diamantje op uit het bakje;
 3. Plak het diamantje op het juiste symbool;
 4. Bedek het patroon met de beschermfolie wanneer je er niet aan werkt;
 5. Ben je klaar, zet hem op je bureau of maak iemand heel erg blij 🙂

 

Extra informatie

Afmetingen 11 × 8 cm
Diamantjes

Rond

Frame

Nee

Lijst

Nee

Materiaal

Hout

Merk

Crystal Art

Thema

Star Wars

Soort

Full

Vorm

Rechthoek staandExclusieve producten